Wijk bij Duurstede, 2 november 2021. Een melding ‘brand wegvervoer dorestadplantsoen’ bracht de brandweer vanavond rond 22.22 uur naar de dr. Holwerdastraat waar op een parkeerplaats een auto vlam had gevat. De vlammen waren snel gedoofd de schade aan de voorkant van de auto was aanzienlijk.

Parkeerplaats

Een geparkeerde auto op de parkeerplaats hoek dr. Holwerdastraat en Karel Martelstraat had aan de voorzijde vlam gevat. De brandweer had de vlammen snel gedoofd. Nadat de motorkap door de brandweer was opgebroken ging door de kortsluiting de alarmlichten nog aan voordat de accu kon worden losgekoppeld. De schade aan de voorzijde van de personenauto was aanzienlijk. Onduidelijk was (door de duisternis) of de auto’s naast het brandende voertuig schade hebben opgelopen. Meer foto's staan op onze Facebook pagina.

Brandstichting?

"Er bestaat een vermoeden van brandstichting, mede omdat kort na het ontstaan van de brand een persoon zou zijn weggerend. Wij hebben de zaak in onderzoek en willen getuigen oproepen zich bij ons te melden via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000. Woont u in de omgeving van de autobrand en bent u in het bezit van camerabeelden die mogelijk bruikbaar zijn voor ons onderzoek? Ook dan horen wij graag van u via 0900-8844!" (bron: Facebook politie Wijk bij Duurstede)

Gratis nieuwsbrief

Aanmelden of afmelden

De nieuwsbrief wordt dagelijks na 18.00 uur gemaild.
captcha