Wijk bij Duurstede, 15 augustus 2021, De vrijwilligers van Repair Cafe Wijk bij Duurstede zitten op zaterdag 28 augustus weer in het Wijkhuis (Karel de Grotestraat 61) klaar om aandacht te besteden aan uw niet functionerend apparaat. Voortaan is het café steeds de vierde zaterdag van de maand van 9.30 tot 11.30 geopend.

Graag van te voren een tijdslot aanvragen via de mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. waarin u ook het defect aangeeft (evt. met foto) zodat de wachttijden enigszins beperkt blijven. Beschikt u niet over een computer dan kunt u die zaterdag aankomen en een afspraak voor de maand erna maken. Als het niet druk is, wordt u die dag geholpen. Tussentijds kunt u voor een klein bedrag koffie/thee krijgen.

Sinds maart van dit jaar zijn de energie-labels van elektrische apparaten vervangen. Label G wordt niet meer toegestaan. Er staan QR-codes op de apparaten waar je extra informatie kunt opzoeken. Ook moeten apparaten voortaan gemakkelijker te repareren zijn. Fijn dat aan meerdere kanten aan duurzaamheid gewerkt wordt.

Met uw nieuwere apparaat maar ook met uw oudere dierbare artikel bent u van harte welkom. Smartphones en tablets staan erom bekend dat ze slecht te repareren zijn. Toch is het probleem vaak minder ingewikkeld dan het lijkt. In de landelijke Repair Café’s wordt ruim 40 procent van de smartphones en tablets die binnenkomen, met succes gerepareerd. In Wijk werden er de laatste keer twee gerepareerd. Dus ook daarmee kunt u naar ons café komen.

Een bezoeker van het Repair Café zei: ‘Mijn apparaat is afgeschreven maar ik heb een uur les gekregen over waar je allemaal naar kunt kijken. Specialisten hoor de vrijwilligers hier.’ Een ander: ’Ik wil graag een fooi geven, want we kunnen oude dia’s uit de erfenis kijken. De geërfde projector doet het weer. Helaas ik heb geen cash geld bij me. Wacht ik loop even naar de bank’. Dat laatste is niet meer nodig, omdat we een tikkie kunnen sturen als u daarom vraagt. Repair Café is gratis maar een bijdrage wordt zeer gewaardeerd. We zien u graag.

Gratis nieuwsbrief

Aanmelden of afmelden

De nieuwsbrief wordt dagelijks na 18.00 uur gemaild.
captcha