Langbroek, 16 oktober 2021Afgelopen woensdagavond speelde SVL voor de beker tegen Roda ’46, uitkomend in de derde klasse zondag, uit Leusden en SVL won verdiend met 3-2.Het was een zeer leuke wedstrijd de thuisploeg was zeer gevaarlijk in de omschakeling. Maar met deze uitslag beker SVL verder tegen, wie is nog niet bekend.

In de 8e minuut moest Thijs Aalbertsen reddend optreden om Roda'46 van een 1-0 voorsprong af te houden. Uit een voorzet in 17e minuut van Freek van Wijk schoot Jens van Doorn hard op het doel van Roda'46 maar de keeper hield de bal. Maar er was in de 19e minuut weer een voorzet van Freek van Wijk, die hard werd ingeschoten door Jens van Doorn, dus 1-0 voor SVL. De 41e minuut was het Bart Aalbertsen die een voorzet van Willem Baaij net over kopte. De 43e minuut zette Willem Baaij de bal voor die er zo maar door de wind in het doel van Roda'46 draaide, dus 2-0 voor SVL.

Met deze stand werd er gerust. Na de rust kwam SVL ongewijzigd het veld weer in. In de 58e minuut zou het door een foutje van de verdediging van SVL zomaar 1-2 worden, maar Jeff van der Bult kon het nog net voorkomen. Jorrit Fiegen kopte in de 62e minuut een voorzet in van Jens van Doorn binnen en dat betekende 3-0 voor SVL. In de 64e minuut werd Jorrit Fiegen en Dennis van de Weerd gewisseld en kwamen Timon Brandsen en Kevin van Leeuwen het veld in. De 65e minuut werd het 3-1, uit een voorzet van Roda'46 rolde bal ongelukkig via Freek van Wijk het doel. In de 70e minuut werden Freek van Wijk, Willem Baaij en Bart Aalbertsen gewissel en kwamen Mart van Rossum, Jurre van Droffelaar en Bart van Lankeren het veld in. Roda '46 maakte er nog 3-2 van in de 85e minuut en SVL kon tevreden naar Langbroek gaan met de winst.

Opstelling SVL: Thijs Aalbertsen, Jeff van der Bult, Dennis van de Weerd, (Kevin van Leeuwen), Freek van Wijk (Jurre Droffelaar), Rik van Leeuwen, Jorrit Fiegen (Timon Brandsen), Walter Cremers, Willem Baaij (Mart van Rossum), Bart Aalbertsen (Lankeren), Jens van Doorn en Victor van den Bor. 

Gratis nieuwsbrief

Aanmelden of afmelden

De nieuwsbrief wordt dagelijks na 18.00 uur gemaild.
captcha